Service

 

Ergovan biedt een unieke service: de montage van uw inrichting bij u. Onze commerciële afdeling komt naar u toe met het demonstratie voertuig om uw verzoek te bestuderen. Vervolgens geven wij u een 3D-tekening om u een beter idee te geven van uw toekomstige inrichting.

 

Uw systeem met de montage bij de klant zelf is geweldig! Zo kon ik gewoon verder werken. Daarenboven is uw monteur zeer professioneel, hij vond de perfecte oplossing om onze generator uitlaat te installeren.

– Jérome Delestrain - Namen

 

Ons verkoopteam staat tot uw beschikking om u te adviseren bij uw keuze van inrichting en onze sales zijn uitgerust met demonstratie voertuigen, zodat u de kwaliteit van onze inrichtingen kunt zien en testen zoals in reële situaties.

Nadat ik het demonstratie voertuig had gezien, wist ik dat ik enkel lades van 10 cm hoogte nodig had voor mijn schroeven want de dozen pasten perfect in de inrichting.

– Geert Van Moer, West Vlaanderen

 

De montage gebeurt in onze werkplaats of via onze mobiele werkplaatsen. Wij verplaatsen ons over het hele land.

Mijn voertuig is perte totale maar de inrichting is in goede staat aangezien het voertuig frontaal werd geraakt. Ik had mijn gereedschap dringend nodig en de garage had een voertuig in voorraad. Ergovan heeft in amper 2 dagen het nodige gedaan. De montage gebeurde in de garage en eens ik mijn verzekeringspapieren had ontvangen, was alles terug operationeel. En dit alles met een glimlach.

– Vincent - Henegouwen